Пребарување
Filters

СФ Роденденска акција!

петок, 24 август 2018

 

Ви благодариме што сте 19 години со нас. Вашите барања и потреби, од година во година, не прават се подобри, а Вашиот префинет вкус за мода ни го покажува вистинскиот правец. Оваа година, кога славиме 19 години од нашето постоење, ви подготвивме 19 дена најголеми попусти до сега.

Акцијата трае од 27.08 до 15.09 во сите продажни места на Сара Фешн.       

СФ флаерот може да го погледнете тука 

 

 

 

 

 

Оставете коментар