Пребарување
Filters

Подарете со Љубов !

понеделник, 22 јануари 2018

Понекогаш изборот на подарок претставува вистински предизвик за вас како и изборот на моделот, бојата, големината....

Ние го имаме вистинското решение за вас: СФ Gift Ваучер!

СФ Gift Ваучер, претставува вредносен ваучер со вредност од 500 и 1000 денари, кој освен тоа што е идеален како подарок за вашите најблиски за роденден и Денот на Вљубените, тој претставува и одличен подарок да се покаже внимание некому и без посебен повод.

СФ Gift Ваучерот може да се набави и да се искористи во сите продажни места на Sara Fashion.

 

 

 

Оставете коментар