Search
Filters

📣Пенти Манија повторно во Македонија!! 📣

Sunday, November 4, 2018

📣Пенти Манија повторно во Македонија!! 📣

Од 05 Ноември до 18 Ноември... 👇

👉Пенти класични хулахопки што ги сакате со фантастични попусти, а на секое 2-ро парче дезенирани хулахопки- намалување од [-50%] .

📍Во сите продавници на Пенти, Сара Фешн сите и продажни места на Пенти.
Побрзајте, количините се ограничени!!

Погледнете го флаерот тука 👇

 

 

 

Leave your comment