Пребарување
Filters

Отварање на [НОВА] Sara Fashion Продавница!!

понеделник, 01 октомври 2018

Добредојде за новата СФ продавница!

Вчеравечер (01.10.2018, понеделник) супер се забавувавме со целиот СФ тим, Јелена Спенџарска, Бекстејџ, Дарко Панчевски од маркетинг секторот на Капитол Мол, манекенското дуо, потрошувачите и сите вие кои дојдовте во Капитол Мол.

По повод отварањето, Ви подготвивме #супер акција која ќе трае од 01.10 до 03.10

Со сметка над 300 ден. [10%] попуст |

Со сметка над 450 ден. [15%]  попуст |

Со сметка над 750 ден. [20%] попуст. |

Погледни ги фотографиите како си поминавме на нашиот прв работен ден во Капитол Мол:

 

Оставете коментар