Пребарување
Filters
RSS

Вести

ТОТАЛНА ЧИСТКА ВО Sara Fashion!! :) -понеделник, 14 јануари 2019
ТОТАЛНА ЧИСТКА во сите продажни места на #SF!! #СФ долна облека, пижами, хулахопки и чорапи за целото семејство по тотално ниски цени! Ве очекуваме во сите продажни места на #СФ на тотално поднoвување до 2ри Февруари!
Happy Christmas Time with Lila! -вторник, 18 декември 2018
Предновогодишна магија во Sara Fashion на настанот Happy Christmas time with Lila! | Sara Fashion 15.12.2018
Изработка на проектни задачи за воведување на нов производ од страна на апсолвентите од департманот Маркетинг.
Акцијата започнува на 05 Ноември и трае до 18 Ноември... 👇
Отварање на [НОВА] Sara Fashion Продавница!! -понеделник, 01 октомври 2018
Големо отворање на [НОВА] Sara Fashion продавница - се отвора на 01.10.2018, понеделник!
[НОВА] Sara Fashion продавница -понеделник, 27 август 2018
Нова Sara Fashion продавница се отвара на 27.08, во Скопје.
СФ Роденденска акција! -петок, 24 август 2018
19 години постоење, 19 дена мега попусти! Акцијата трае од 27.08 до 15.09
СФ Костими за капење 2018 -петок, 01 јуни 2018
#SFлето2018 - Фотогалерија
#Сакајтеговашетотело- Видео Кампања
Мали совети за тренди изглед на плажа