Search
Filters

Happy Christmas Time with Lila!

Tuesday, December 18, 2018

 

Предновогодишна магија во Sara Fashion на настанот Happy Christmas time with Lila! | Sara Fashion 15.12.2018 

 

 

 

 

Календари за претстојната 2019-та година со прекрасната Lila Stojanovska, автограми, балони, конфети, подароци.. многу СФ производи, насмевки и среќа!! :)

Ви Благодариме на сите кои што не посетивте и се радуваме што заеднички ги разубавивме овие предпразнични денови!

Среќно, успешно и #фешн!

 

 

 
Leave your comment