Пребарување
Filters

Огледај се и вози се со SF!

вторник, 19 февруари 2019

20 години поставуваме стандарди и трендови во индустријата за долна облека, хулахопки и чорапи. 20 години тимовите на сите сектори творат за иста цел. 20 години нашите потрошувачи добиваат Секогаш Повеќе. Ќе се дружиме во новите SF автобуси, а за да го направиме позабавно чекањето на истите, ќе се огледаме во нај фешн постојките.. единствените и првите во центарот на градот – SF постојки со огледало!! Модната приказна продожува.. stay tuned.

 

Оставете коментар