Пребарување
Filters

[НОВА] Sara Fashion продавница

понеделник, 27 август 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[НОВА] Sara Fashion продавница - се отвора денес: 27.08.2018, понеделник! ❤️📣


Повелете на супер #добредојде попусти и почеток на нашата #роденденска акција!! 
19 години постоење - 19 дена МЕГА ПОПУСТИ! 🎉🎂

SF ЛОКАЦИЈА >>
➡️Ул. 11 Октомври бр. 32, Скопје
➡️Работно време: понеделник-петок 09:00-21:00, сабота 10:00-18:00
➡️Телефонски број 02 3111 538

ФОТО од нашата нова #SF – во прилог 😊

Се гледаме!!✌️

 

 

Оставете коментар