Пребарување
Filters

НОВА САРА ФЕШН ПРОДАВНИЦА | Делчево

сабота, 06 април 2019

Големо отворање на нова Сара Фешн во Делчево, 06.04.2019, сабота! Придружете ни се на забавата и искористете го попустот на одредени артикли! Благодарност до сите оние што не посетивте и ни го направивте нашиот прв работен ден посебен!! 

Ве очекуваме!! 

Оставете коментар