Пребарување
Filters

Големопродажба

Покрај мрежата на Малопродажни места и франшизи Sara fashon, компанијата ДЕ-ТА Дејан ДООЕЛ има огромен број на соработници преку својата Големопродажба.

Компанијата ДЕ-ТА е есклузивен дистрибутер на компанијата Penti за територијата за Македонија и Србија.

Во нашата големопродажба се опфатени огромен број на асортиман од следниве 5 категории:

  • Чорапи
  • Хулахопки
  • Долна облека
  • Костими за капење
  • Акцесорис (сезонски)

 

Во Македонија, снабдуваме над 1.000 продажни места, од кои 700 се бутици, парфимерии и фамилијарни бизниси а дополнително, снабдуваме преку 350 доставни места наНационални и локални Маркети. Наши соработници се КАМ, Тинекс, Рамстор, Веро, Жито, Кит-го, Атва, Монтенегро, Рептил, Зур, Маркет Дијана, Гранап, Солун 53, Ангро-Маркетинг, Шик комерц, Л-ник,  и други поголеми и помали ланци.

 

Во Србија, преку нашата сестринска фирма Sara Socks, во моментов снабдуваме преку 500 доставни места на територијата на целата Србија.

Нашите соработници се водечките системи за продажба во Србија: Меркатор С (преку каналите Рода и Идеа), Веро, УНИВЕР-ЕКСПОРТ, Гомекс, Медиус, Трнава промет, Сента промет, Мармил, Алфа, НС БОМИ, како и многу други помали и поголеми продажни места на територијата на Србија.