Search
Filters

СООПШТЕНИЕ!

Tuesday, January 2, 2018

Драги потрошувачи,

 

Би сакале да ве информираме дека нашата веб страна е во функција и може да го погледнете нашиот каталог со производи,како и да ја добиете секоја информација поврзана со нашето претпријатие, а додека продажбата преку интернет ќе биде реализирана во најкраток можен период каде што за тоа ќе бидете известени на нашите социјални страни.

 

Sara Fashion Team 

 

Leave your comment